“Les millors Experiències Rurals a la Val d’Aran” Concurs Fotogràfic 2022

El dilluns 28 de febrer s’han fet públiques les 7 fotografies guanyadores de la 1a edició del Concurs Fotogràfic Comarcal “Les millors Experiències Rurals pel Pirineu i Prepirineu de Lleida”.

Al concurs de la Val d’Aran s’hi han presentat un total de 22 fotografies, totes ens mostren les belleses d’aquest territori. Un professional expert ha actuat com a jurt escollint la imatge guanyadora i dues finalistes.

Jurat:

Fotografia guanyadora:

  • Autoria: @a_beteta
  • Indret: Tredós (Val d’Aran)
  • Valoració: Una imatge de postal, l’hivern que tots voldríem gaudir, l’experiència rural que ens ofereix l’Aran en plena nevada.

Fotografies finalistes:

Finalista 1:

  • Autoria: @arnau_ager
  • Indret: Ager

Finalista 2:

  • Autoria: @jowye69
  • Indret: Capella Sagrat Cor d’Oliola

 

Enllaç a les fotografies seleccionades:

https://drive.google.com/drive/folders/1mWOkppId1gUFMVTUuFLpMaa9J0m3KVFC?usp=sharing

 

Concurs fotogràfic organitzat en el marc del Projecte EPIREMED

Aquest concurs fotogràfic s’ha organitzat en el marc del Projecte Transfronterer EPIREMED, que compta amb el suport del Programa Interreg V -POCTEFA*,

* El proyecto ha sido cofinanciado al 65% por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020). El objetivo del POCTEFA es reforzar la integración económica y social de la zona fronteriza España-Francia-Andorra. Su ayuda se concentra en el desarrollo de actividades económicas, sociales y medioambientales transfronterizas a través de estrategias conjuntas a favor del desarrollo territorial sostenible.

Programa financiado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional

You must be logged in to post a comment.