“Les millors Experiències Rurals al Solsonès” Concurs Fotogràfic 2022

 

El dilluns 28 de febrer s’han fet públiques les 7 fotografies guanyadores de la 1a edició del Concurs Fotogràfic Comarcal “Les millors Experiències Rurals pel Pirineu i Prepirineu de Lleida”.

Al concurs de la comarca del Solsonès s’hi han presentat un bon grup de fotografies que ens mostren les belleses d’aquest territori. Un professional expert ha actuat com a jurat escollint la imatge guanyadora i dues finalistes.

Jurat:

Fotografia guanyadora:

  • Autoria: @jsendarrubias
  • Indret: La Vall de Lord
  • Veredicte: Aquesta fotografia, amb una cuidada distribució del elements, representa l’equilibri que podem trobar a la comarca entre les antigues vies de comunicació i les noves infraestructures com el pantà de la Llosa del Cavall o el pont que el travessa.

Fotografies finalistes:

Finalista 1:

  • Autoria: @tcmeli
    Indret: Pantà de Sant Ponç

Finalista 2:

  • Autoria: @anna_pages_orella
    Indret: Guineu a Odén

 

Enllaç a les fotografies seleccionades:

https://drive.google.com/drive/folders/1KNxesJmYTa9G0OvjAT8Lz9e7MOX7srgG?usp=sharing

 

Concurs fotogràfic organitzat en el marc del Projecte EPIREMED

Aquest concurs fotogràfic s’ha organitzat en el marc del Projecte Transfronterer EPIREMED, que compta amb el suport del Programa Interreg V -POCTEFA*,

* El proyecto ha sido cofinanciado al 65% por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020). El objetivo del POCTEFA es reforzar la integración económica y social de la zona fronteriza España-Francia-Andorra. Su ayuda se concentra en el desarrollo de actividades económicas, sociales y medioambientales transfronterizas a través de estrategias conjuntas a favor del desarrollo territorial sostenible.

Programa financiado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional

You must be logged in to post a comment.