• Vallès OrientalVallès Oriental
  • MasoveriaMasoveria
  • 44 persones
  • 33 espigues

AGROTURISME CAN BURGUÈS – ELS CINGLES

Els Cingles és un allotjament que està ubicat a les antigues golfes de la masia. Disposa de dues habitacions dobles i un bany. La cuina-menjador, en un sol espai, i completament equipat, ofereix unes precioses vistes sobre el paisatge exterior.

La nostra masia està envoltada d’un bonic jardí i disposa de piscina exterior climatitzada (de març a octubre), sauna i barbacoa. També hi ha una zona de gronxadors pels infants.

Oferim als hostes un tracte familiar, un clima de tranquil·litat i un paisatge verd i agradable, amb possibilitats de interessants passejades i estones de lleure i descans.

Està a prop de les principals vies de comunicació del país, cosa que permet desplaçar-se i visitar la variada i interessant oferta turística i gastronòmica de la zona.

Can Burguès és una masia catalana els orígens de la qual es remunten al segle XIII, i conserva encara l’estructura i l’estil rústic que li són propis.

 

NIRC: PB-00562

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Som una família pagesa dedicada principalment al conreu de l’avellana ecològica. També cultivem fruites i hortalisses per a consum propi i tenim una petita quantitat d'animals de granja.

Hem habilitat part de la nostra masia com allotjament de turisme rural.

Dades de contacte:

, , , , Vallès Oriental, .

info@canburgues.cat

627041187

Més informació