• Vallès OrientalVallès Oriental
  • MasoveriaMasoveria
  • 55 persones
  • 33 espigues

AGROTURISME CAN BURGUÈS – ELS CIRERERS

Els Cirerers és un allotjament ubicat a les antigues golfes de la casa. Disposa d’una habitació doble i una triple, dos banys, una cuina totalment equipada i un menjador-sala d’estar, amb unes fantàstiques vistes.

La nostra masia està envoltada d’un bonic jardí i disposa de piscina exterior climatitzada (de març a octubre), sauna i barbacoa. També hi ha una zona de gronxadors pels infants.

Oferim als hostes un tracte familiar, un clima de tranquil·litat i un paisatge verd i agradable, amb possibilitats de interessants passejades i estones de lleure i descans.

Està a prop de les principals vies de comunicació del país, cosa que permet desplaçar-se i visitar la variada i interessant oferta turística i gastronòmica de la zona.

Can Burguès és una masia catalana els orígens de la qual es remunten al segle XIII, i conserva encara l’estructura i l’estil rústic que li són propis.

NIRC: PB-00372

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Som una família pagesa dedicada principalment al conreu de l’avellana ecològica. També cultivem fruites i hortalisses per a consum propi i tenim una petita quantitat d’animals de granja.

Hem habilitat part de la nostra masia com allotjament de turisme ru

Dades de contacte:

, , , , Vallès Oriental, .

info@canburgues.com

627041187

Lloc web