• Vallès OrientalVallès Oriental
  • MasoveriaMasoveria
  • 55 persones
  • 33 espigues

AGROTURISME CAN BURGUÈS – LA CASETA

La Caseta és un allotjament ubicat a l’antiga masoveria. Té dues plantes: a la planta baixa hi ha el menjador-sala d’estar amb llar de foc i la cuina totalment equipada. El bany està entre les dues plantes, i a dalt s’hi troben les dues habitacions; una doble amb un llit de matrimoni i l’altre amb dos llits individuals. Possibilitat d’afegir-hi un cinquè llit.

A la part exterior hi ha un porxo amb taula i cadires on s’hi pot fer els àpats a l’aire lliure.

La nostra masia està envoltada d’un bonic jardí i disposa de piscina exterior climatitzada (de març a octubre), sauna i barbacoa. També hi ha una zona de gronxadors pels infants.

Oferim als hostes un tracte familiar, un clima de tranquil·litat i un paisatge verd i agradable, amb possibilitats de interessants passejades i estones de lleure i descans.

Està a prop de les principals vies de comunicació del país, cosa que permet desplaçar-se i visitar la variada i interessant oferta turística i gastronòmica de la zona.

Can Burguès és una masia catalana els orígens de la qual es remunten al segle XIII, i conserva encara l’estructura i l’estil rústic que li són propis.

NIRC: PB-00215

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Som una família pagesa dedicada principalment al conreu de l’avellana ecològica. També cultivem fruites i hortalisses per a consum propi i tenim una petita quantitat d’animals de granja.

Hem habilitat part de la nostra masia com allotjament de turisme ru

Dades de contacte:

, , , , Vallès Oriental, .

info@canburgues.cat

627041187

Més informació