• Alt PenedèsAlt Penedès
  • Casa de poble independentCasa de poble independent
  • 77 persones
  • 11 espigues

Ca La Siona

Casa rural anterior a l’any 1800, situada en la plaça del petit poble de Cantallops. La casa consta de dues plantes: en la planta baixa hi ha el rebedor, la cuina, un bany, la sala d’estar-menjador, un pati exterior amb la seva barbacoa i piscina per a nens i adults, vallada per a assegurar la protecció dels nens i la tranquil·litat dels pares. En la planta superior hi ha tres habitacions dobles i un bany.

NIRC: PB000379
Piscina de Ca La Siona

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Ca la Siona és una casa rural construïda abans del 1800 i restaurada per poder oferir totes les comoditats al visitant. Amb capaciat màxima per a 6 persones és un espai ideal per a grups o per passar unes vacances en família.
Casa rural, situada en la plaça del petit poble de Cantallops. La casa consta de dues plantes: en la planta baixa hi ha el rebedor, la cuina, un bany, la sala d'estar-menjador, un pati exterior amb la seva barbacoa i piscina per a nens i adults, vallada per a assegurar la protecció dels nens i la tranquil·litat dels pares. En la planta superior hi ha tres habitacions dobles i un bany.

Dades de contacte:

Josep Cuscó

Cantallops, 24, Cantallops (Avinyonet del Penedès), 08793, Alt Penedès, Barcelona.

caljeroni@calasiona.com

938970611

+34676874682

Més informació

I també et recomanem...