• AnoiaAnoia
  • MasoveriaMasoveria
  • 44 persones

CAL BARRUSCA – L’ARBOÇ

Cal Barrusca som una masia aïllada envoltada de camps de conreu i bosc de pins i roures. Des del 2006 compaginem l’activitat agrària del conreu de cereal amb el turisme rural. Tenim dos allotjaments rurals independents per a 4 persones, el Grèvol i l’Arboç. Els allotjaments es distribueixen en dues plantes, a la planta baixa hi ha la cuina menjador i a la planta superior les dues habitacions i el bany. Els acabats són rústics: parets de pedra, bigues de fusta, revoltons de guix i mobles de fusta massissa. Tenen Wifi, rentavaixelles, forn, vitroceràmica, microones, nevera, torradora, batedora, TV 32’’, llar de foc, calefacció amb radiadors,…

NIRC: PCC-000437

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Em dic Valentí i sóc el propietari de Cal Barrusca, que és una petita explotació agrícola dedicada al conreu del cereal (blat i ordi). Fa més de sis generacions que els nostres avantpassats habiten i conreen aquestes terres. El 2005, amb el suport de la meva esposa i el meu fill, vam iniciar el negoci de turisme rural amb l'objectiu de preservar la finca.
Cal Barrusca, com a empresa, té com a objectiu el benefici econòmic de les activitats que s’hi fan, tant l’agrària com la de turisme rural. Però, NO a qualsevol preu. El primer valor de l’empresa és el respecte per la NATURA. Volem preservar l’entorn que ens envolta: el seu sòl, el seu aire, la seva vegetació, la seva fauna i la seva xarxa hídrica.

Dades de contacte:

, , , , Anoia, .

calbarrusca@calbarrusca.cat

619988587

Més informació