• Pallars SobiràPallars Sobirà
  • MasoveriaMasoveria
  • 22 persones

CAL BOSCH – 1

Cal Bosch  és  una  antiga casa de pagès que vam decidir restaurar i destinar al turisme rural. La casa està situada al poble de Llagunes, dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, en la qual podreu gaudir de la tranquil·litat desitjada, de la natura viva, d’unes magnífiques vistes a la Vall de Siarb i de les muntanyes que envolten el poble. També podreu gaudir de les nombroses activitats que es realitzen al Pallars Sobirà: senderisme, ràfting, esquí, etc.

La casa consta de tres allotjaments independents amb capacitat de 2 places cada un.

Cada allotjament disposa d’una habitació de matrimoni, bany, cuina-sala d’estar, balcó o terrassa i calefacció. Estan totalment equipats amb els utensilis de cuina necessaris, a més de televisió, planxa, llençols i tovalloles.

NIRC: PL-000140

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

El poble de Llagunes està situat enmig del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Espai de gran valor natural i que a la vegada, engloba també la Vall de Siarb, el nom de la qual és d'origen pre-romà i significa "el camí de les guineus".
Lloc de pas obligat per a pastors i comerciants, la vall marcà durant molts anys el camí de Sort a la Seu d'Urgell.
La vall és creuada pel riu del Cantó, que embelleix un entorn incomparable on podreu gaudir dels bonics paisatges pirinencs, realitzar activitats de muntanya i descobrir la fauna i flora de la zona.

El poble de Llagunes ofereix als amants de la natura i de la muntanya en general, la possibilitat de realitzar multitud de rutes de senderisme que us permetran descobrir la vegetació i la fauna característica de la vall i conèixer les espècies animals i vegetals que habiten a les zones d'alta muntanya, tot recorrent alhora antics camins, uns de trànsit obligat per a unir els pobles i altres només utilitzats per pastors i els seus ramats.
Prop de Llagunes també hi ha situat el Despoblat de Santa Creu, que és l'antecessor de l'actual Llagunes.

Dades de contacte:

Maribel Guàrdia Solé

Cal Bosch , 0, Llagunes, 25566, Pallars Sobirà, Lleida.

calbosch@calbosch.com

620954845

Lloc web