• AnoiaAnoia
  • Casa de poble completaCasa de poble completa
  • 66 persones

La Premsa – Cal Carulla

És una casa pairal de família pagesa del s. XIV catalogada dins l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L’antiga premsa del vi s’ha restaurat formant una casa de turisme rural amb capacitat de 6 places.

Disposa d’equipaments com jardí amb piscina exterior, SPA amb cascada i bufadors, sala de jocs amb taula de ping-pong, cavalls, corral amb animals de granja, cistella de bàsquet, menjador per a grups, etc.

La casa conserva l’essència original, bigues de fusta, parets de pedra, decoració rústica i mobles antics. També tenen totes les comoditats com sala d’estar amb llar de foc, wifi, cuina completament equipada amb menjador, tres habitacions amb bany privat, mobiliari de jardí i barbacoa.

Situat a l’Astor, un petit poble medieval de pedra de 14 habitants. En un entorn privilegiat, rodejat de camps i boscos. Per tal de conservar aquest paisatge Cal Carulla va ser, i segueix sent, la primera casa de Catalunya amb el Distintiu de Garantia Qualitat Ambiental.

La casa es troba a la comarca de l’Anoia, al centre de Catalunya, zona ideal per fer senderisme o excursions en bicicleta.  Gràcies a les bones comunicacions, està a un pas de tot el territori i a menys d’una hora de Barcelona.

NIRC: PCC-000718

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Som el Josep M. Carulla i la Cecília Castellví, la tretzena generació de família pagesa que viu a Cal Carulla. Enamorats del poble de l'Astor, la vida al camp i contents de poder-ho compartir.

Pel gaudi de tots hem restaurat els antics espais agrícoles mantenint la història de la casa, respectant l'entorn i afegint totes les comoditats, detalls i serveis.

Cada dia treballem perquè els hostes tinguin una estança agradable i en guardin bons records. La nostra il·lusió és ser "la casa del poble" de tots i per tota la vida. On al llarg del temps les persones vagin tornant, a ser possible amb totes les combinacions possibles, ja sigui amb la parella, amb els fills, els pares, l'empresa o per fer una celebració amb els amics.

Esperem rebre-us ben aviat!

Dades de contacte:

, , , , Anoia, .

calcarulla@calcarulla.com

93 869 90 05

Més informació