• AnoiaAnoia
  • Casa de poble completaCasa de poble completa
  • 1515 persones

L’Heura – Cal Carulla

És una casa pairal de família pagesa del s. XIV catalogada dins l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Les antigues dependències agrícoles s’han restaurat formant 7 cases de turisme rural amb capacitat de 2 a 32 places.

Disposa d’equipaments com jardí amb piscina exterior, SPA amb cascada i bufadors, sala de jocs amb taula de ping-pong, cavalls, corral amb animals de granja, cistella de bàsquet, menjador per a grups, etc.

Les diferents cases conserven l’essència original, bigues de fusta, parets de pedra, decoració rústica i mobles antics. També tenen totes les comoditats com sala d’estar amb llar de foc, cuina completament equipada, wifi, barbacoa, mobiliari de jardí, entre d’altres.

Situat a l’Astor, un petit poble medieval de pedra de 14 habitants. En un entorn privilegiat, rodejat de camps i boscos. Per tal de conservar aquest paisatge Cal Carulla va ser, i segueix sent, la primera casa de Catalunya amb el Distintiu de Garantia Qualitat Ambiental.

La casa es troba a la comarca de l’Anoia, al centre de Catalunya, zona ideal per fer senderisme o excursions en bicicleta.  Gràcies a les bones comunicacions, està a un pas de tot el territori i a menys d’una hora de Barcelona.

NIRC: PCC-000156

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Som el Josep M. Carulla i la Cecília Castellví, la tretzena generació de família pagesa que viu a Cal Carulla. Enamorats del poble de l'Astor, la vida al camp i contents de poder-ho compartir.

Pel gaudi de tots hem restaurat els antics espais agrícoles mantenint la història de la casa, respectant l'entorn i afegint totes les comoditats, detalls i serveis.

Cada dia treballem perquè els hostes tinguin una estança agradable i en guardin bons records. La nostra il·lusió és ser "la casa del poble" de tots i per tota la vida. On al llarg del temps les persones vagin tornant, a ser possible amb totes les combinacions possibles, ja sigui amb la parella, amb els fills, els pares, l'empresa o per fer una celebració amb els amics.

Esperem rebre-us ben aviat!

Dades de contacte:

, , , , Anoia, .

calcarulla@calcarulla.com

93 869 90 05

Més informació