• Alt PenedèsAlt Penedès
  • Casa de poble completaCasa de poble completa
  • 66 persones

CAL FARRIOL

Cal Farriol és una casa rural de poble construïda cap al 1900, recentment reformada per nosaltres, respectant l’essència dels seus orígens però adaptada a les necessitats actuals de benestar perquè n’obtingueu comoditat i caliu. La conservació d’elements originals i l’ús de materials naturals en la restauració, com la pedra, la fusta, el ferro, la calç i el maó antic manual, presten a la casa aquest caràcter especialment autèntic.
Desitgem que vosaltres també en pugueu gaudir. Us convidem a visitar la Casa i a venir.
Cal Farriol es troba situada al nord del Penedès, envoltada de muntanyes, vinyes i camps, al centre del petit poble de Sant Joan de Mediona. Allà podreu gaudir del vostre temps lliure amb la família i els amics. Amb un gran ventall d’opcions de lleure, podreu fer rutes a peu, anar en bicicleta, banyar-se a la piscina (municipal), fer enoturisme visitant cellers i tastant vins i caves, completar l’estada amb turisme gastronòmic, o simplement descansar i relaxar-vos en un espai ampli i acollidor on us podreu sentir com a casa.
I si ho preferiu, també podreu fer de Cal Farriol el vostre «camp base» per a fer sortides de menys d’una hora a la platja, a Barcelona, Sitges, Vilafranca, Montserrat, etc.

NIRC: PB-000667

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Cal Farriol es troba situada al nord del Penedès, envoltada de muntanyes, vinyes i camps, al centre del petit poble de Sant Joan de Mediona. Allà podreu gaudir del vostre temps lliure amb la família i els amics. Amb un gran ventall d'opcions de lleure,

Dades de contacte:

ÀNGELS MONTEAGUDO ANDRÉS

C. Florenci Gustems, 18-08773-Mediona - Barcelona

reserves@calfarriol.com

Més informació