• Alt PenedèsAlt Penedès
  • Casa de poble compartidaCasa de poble compartida
  • 1010 persones
  • 11 espigues

Cal Jeroni

Cal Jeroni allotjament agroturístic pioner ala comarca, és una casa de poble típica de pagès. Ofereix un tracte familiar als seus hostes la casa consta de dos habitacions dobles i dos de triples amb els seus respectius banys, i la possibilitat de gaudir del contacte amb la natura, amb un ampli ventall d’activitats culturals, esportives, lúdiques i temps lliure. Cal Jeroni està situat dins la Denominació d’Origen  Penedès, al bell mig de la comarca, al terme municipal d’Avinyonet del Penedès, entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia i a vint minuts de la costa Sitges i Vilanova.

 

Compromesos amb el turisme sostenible?:

Si

Accions de sostenibilitat:

Aliments de producció ecològica / Ús d’aliments de producció ecològica, Ús i gestió sostenible de l’aigua, Ús de sistemes d’eficiència energètica, Ús d’energies renovables, Gestió i tractament de residus sostenible, Tractament respectuós dels animals, Protecció dels ecosistemes naturals de fauna i flora, Ús de productes de proximitat

Acció de Sostenibilitat 1: Difusos per reduir el consum d'aigua

Acció de Sostenibilitat 2: Projecte d'autoconsum energètic

Acció de Sostenibilitat 3: Il·luminació led

NIRC: PB00019
Façana Cal Jeroni

Activitats a l'entorn

Activitats organitzades

Jaciment Font de La Canya

Visites al Jaciment ibèric Font de la Canya

Els estudis arqueobotànics efectuats al jaciment del Turó de la Font de la Canya confirmen el rol d’aquest assentament com a bressol de la vitivinicultura al Penedès des de finals del segle VII aC (625-600 aC). Els centenars de pinyols carbonitzats i mineralitzats recuperats a les recents excavacions arqueològiques representen el conjunt més important i més antic documentat a dia d’avui a Catalunya.

Temàtica de la experiència:

Patrimoni arqueològic, Enoturisme, Història

Públics adreçats:

Families, Empreses

Disponible to l'any?

Si

Temporades d'obertura. Tram 1:

Visites al jaciment Visites guiades (es recomana reserva prèvia) Dates: Primer dissabte de cada mes Horari: A les 10:00 (amb possibilitat de realitzar visita combinada amb el Centre d’interpretació del Jaciment DO Vinífera) Lloc de trobada: Celler Artcava. Masia Can Batlle s/n. (Ubicació) Preus: General 7’50€ / Reduïda 5’50 (+65 – carnet d’estudiant – joves d’entre 13 i 17 anys – carnet Jove) / Gratuïta (infants d’entre 0 i 12 anys) Durada: 1’5 hores

D.O. VINÍFERA – CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL JACIMENT IBÈRIC DE LA FONT DE LA CANYA

DO Vinífera és el nom de la mostra permanent sobre la història d’aquest centre de mercaderies de l’antiga Cessetània i de la recerca arqueològica de la vinya i el vi. Una de les exposicions dedicades a la civilització ibèrica més destacades de Catalunya. Una immersió als orígens de la viticultura al Penedès, mitjançant audiovisuals, elements didàctics i interactius. La visita guiada va a càrrec de l’equip de recerca arqueològica responsable de les excavacions.

Temàtica de la experiència:

Art i Museus, Patrimoni arqueològic

Públics adreçats:

Families, Parelles, Grups d'amics

Disponible to l'any?

Si

Temporades d'obertura. Tram 1:

Horari: dissabtes diumenges a les 10:00* i a les 12:00 Preu: Adults 6€ / Reduïda 4.5€ Durada: 45-60 minuts *excepte primer dissabte de mes (visita guiada al jaciment ibèric)

Informació sobre el propietari

Som la Teresa i en Josep. Som pagesos. Tota la vida hem treballat a la terra i n'hem gaudit. L'any 1992, el nostre esperit innovador ens va empènyer a explorar nous camins i, emmirallats en experiències que ja s'havien desenvolupat al País Basc i el Pirineu Català, vam posar en marxa el primer allotjament agroturístic del Penedès: Cal Jeroni. D'aquesta primera empenta va sorgir un projecte pensat per apropar als desconeguts allò que per a nosaltres sempre ha estat normal: el paisatge, la natura, el contacte amb la terra. I d'aquesta voluntat de compartir n'han sorgit experiències inoblidables.

Dades de contacte:

Josep Cuscó Martí

Cantallops, 24, Cantallops (Avinyonet del Penedès), 08793, Alt Penedès, Barcelona.

caljeroni@caljeroni.com

938970611

+34676874682

Més informació

I també et recomanem...