• Alt UrgellAlt Urgell
  • MasoveriaMasoveria
  • 55 persones
  • 22 espigues

CAL PALLEROLA – LA SERRA

Cal Pallerola és un allotjament de turisme rural que ens acull a la vall de Lavansa, en ple Prepirineu, als peus del Cadí. Al llogarret de Montargull forma una unitat independent, amb molt espai a l’aire lliure, una sala de jocs pels nens amb terrassa, una zona de tennis-taula i hamaques i una gran cuina d’estiu amb barbacoa per menjar a l’aire lliure però a cobert. Al costat un chillout per gaudir de la fresca de l’estiu i de la calidesa del sol d’hivern. La Serra té 5 places, distribuides en dues habitacions doble si una d’individual.

 

Estem aprop de les pistes d’esquí de Tuixent -Lavansa (esquí de fons i raquetes) i Port del Comte. A la vall podem visitar el Museu de les Trementinaires a Tuixent, fer tallers d’herbes aromàtiques i melmelades a Ossera, o bé gaudir d’una excursió a la romànica St Julià dels Garrics, prop de l’engorjat de Riu de Bona.

 

Altres llocs d’interès: mercat setmanal i catedral romànica de la Seu d’Urgell, formatgeria a Josa del Cadí, Gósol picassià i St. Llorenç de Morunys.

NIRC: PL0000542

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Cal Pallerola és les nostres arrels, la mare n'és filla, així com l'àvia... i nosaltres heredem el patrimoni d'una casa ancestral que fou una "força" o castell a l'Edat Mitjana, després un refugi de monjos i avui en podem assaborir la història de les parets amb un equipament del segle XXI.

Dades de contacte:

, , , , Alt Urgell, .

calpallerola@gmail.com

610331966

Més informació