• AnoiaAnoia
  • MasoveriaMasoveria
  • 1414 persones

Les Golfes de Cal Senyoret

Cal Senyoret és una casa Pairal de més de 500 anys inscrita en l‘Inventari del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya.

Cal Senyoret de Conill és una masia integrada en el teixit urbà del poble. Les dependències annexes a la masia han estat restaurades i convertides en un allotjament rural. En aquesta restauració s’ha respectat l’estructura i els materials originals, pedra i fusta.

A Cal Senyoret podreu gaudir de tota la tranquilitat de la vida rural i molt aprop de zones urbanes, platges, etc. Teniu la possibilitat de fer visites i activitats per la nostra zona o rodalies, i si el què busqueu es calma, podreu gaudir dels raconets de casa nostra (zona d’aigua, sala de jocs per petits i grans,…) i dels esplèndids i excepcionals paisatges.

Les Golfes de Cal Senyoret és un Allotjament Rural Independent que disposa de 4 a 12 places repartides en 2 o 4 habitacions. L’apartament està format per: les habitacions equipades amb bany-dutxa hidromassatge i televisió; el menjador/sala d’estar amb llar de foc; cuina amb maquina de rentar – assecadora, cafetera, renta vaixelles i nevera; i per acabar terrassa amb barbacoa.

A Cal Senyoret podreu disposar de diferents espais comuns interiors i exteriors com la piscina climatitzada, SPA, Sauna, wifi i molt més.

NIRC: 123456

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

----

Dades de contacte:

---- ----

----, 111, ----, 1111, Anoia, Barcelona.

calsenyoret@calsenyoret.cat

607.92.55.76 - 93.868.09.83

Més informació