• AnoiaAnoia
  • Casa de poble compartidaCasa de poble compartida
  • 1515 persones

Cal Senyoret

Cal Senyoret és una casa Pairal de més de 500 anys inscrita en l‘Inventari del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya.

Cal Senyoret de Conill és una masia integrada en el teixit urbà del poble. Les dependències annexes a la masia han estat restaurades i convertides en un allotjament rural. En aquesta restauració s’ha respectat l’estructura i els materials originals, pedra i fusta.

A Cal Senyoret podreu gaudir de tota la tranquilitat de la vida rural i molt aprop de zones urbanes, platges, etc. Teniu la possibilitat de fer visites i activitats per la nostra zona o rodalies, i si el què busqueu es calma, podreu gaudir dels raconets de casa nostra (zona d’aigua, sala de jocs per petits i grans,…) i dels esplèndits i excepcionals paisatges.

Cal Senyoret és una casa rural amb 7 habitacions: 6 habitacions dobles  (una de les quals és una Suite Romàntica) i una habitació familiar. Les habitacions estan totes equipades amb bany complet amb dutxa-hidromassatge, televisió i calefacció.

El règim d’allotjament és dormir i esmorzar. Teniu la possibilitat de contractar els altres àpats amb certa antelació, consultar a la direcció en el moment de la reserva.

A Cal Senyoret podreu disposar de diferents espais comuns interiors i exteriors com la piscina climatitzada, SPA, Sauna, wifi i molt més.

NIRC: 123456

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

----

Dades de contacte:

Antoni de Solà i Angelina Salut

Cal Senyoret
Carrer dels Ponts n°5
08282 - Conill (PUJALT)
CATALUNYA

calsenyoret@calsenyoret.cat

607.92.55.76 - 93.868.09.83

Més informació