• Alt PenedèsAlt Penedès
  • MASOVERIAMASOVERIA
  • 55 persones
  • 33 espigues

CAN BITXAC

A la part més alta del poble de Vilobí del Penedès hi trobem unes antigues pedreres de guix amb els pèlags que van aparèixer com a conseqüència de l’activitat extractiva, que a Vilobí es remunta a l’època romana. La concentració de les aigües d’escolament o freàtiques, fa que avui hi hagi un conjunt d’aigües estables oferint un indret de gran interès ecològic.
És en mig d’aquest entorn on trobem la casa de turisme rural Can Bitxac. Construïda el 1903 encara que al llarg del temps ha anat tenint diferents usos: vivenda, pallissa… Casa aïllada situada a l’extrem del barri de les Guixeres de Dalt. S’ha reformat guardant l’estructura i estil d’origen.
Té capacitat per a cinc persones, dues habitacions amb bany a cada una d’elles, un petit altell, cuina menjador i una gran sala d’estar amb una llar de foc. Aquesta sala té accés, a través d’unes balconades, en una gran era que hi ha al costat i que permet observar un dels pèlags de la zona, el qual té un gran interès ornitològic i geològic. Tot plegat ens permet gaudir d’un entorn molt tranquil i agradable..
Can Bitxac ofereix compartir l’activitat agrícola i molt destacadament la vitivinícola aprecinat els canvis al llarg de les estacions.

NIRC: PB 272

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Dades de contacte:

Montse Pons

Guixeres de Dalt s/n-08735-Vilobí del Penedès - Barcelona

canbitxac@canbitxac.com

606615725

Més informació