• Alta RibagorçaAlta Ribagorça
  • CASA DE POBLE COMPARTIDACASA DE POBLE COMPARTIDA
  • 1414 persones
  • 33 espigues

CASA COLL

Casa Cóll està situada al poble de Barruera, al cor de la Vall de Boí. És una antiga casa pairal restaurada i condicionada, declarada Monument de Bée d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.
La casa està situada al mig del poble, consta de tres habitacions dobles, una amb bany i les altres dues amb bany compartit, dues habitacions més de quatre places, una amb una autèntica alcoba, totes dues amb bany, dues grans cuines, menjador i sala d’estar amb TV, una petita capella i un jardí propi amb barbacoa.

La decoració de la casa és tradicional de les cases pairals, els terres de rajola i fusta, el sostre amb vigues de fusta treballades, els armaris raconers, les grans caixes, els baguls i alguns estris penjats a les parets, recipients del passat.

Des d’aquí podreu recórrer els indrets més fantàstics de la Vall de Boí, el seu Romànic, que consta de 9 esglésies declarades el 30 de Novembre de 2000 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici a 5 km.
L’estació d’esquí de Boí-Taüll a 17 km i tota una sèrie d’esports d’aventura que es poden practicar, pel seu incomparable paisatge natural.

La casa també té un servei d’hípica per fer excursions a cavall, un lloguer de bicicletes BTT i un lloguer d’esquís per l’hivern.

NIRC: PL00028

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Dades de contacte:

, , , , Alta Ribagorça, .

info@casacoll.info

629770051

Més informació