• Alta RibagorçaAlta Ribagorça
  • CASA DE POBLE COMPARTIDACASA DE POBLE COMPARTIDA
  • 66 persones

CASA ENRIU

Casa Enriu, casa de pagès ubicada al poble de Casós a 2kms. de Vilaller. Podem accedir-hi per la Nacional 230 direcció a la Val d’Aran.
Casós és una població petita típicament rural que viu entorn a la pagesia. Les vistes són d’una gran bellesa, on els animals com vaques, cabres… es difuminen entre la natura de la zona.
La casa disposa d’habitacions dobles amb bany compartit, calefacció, un menjador comú amb televisió i una terrassa. Tot això acompanyat d’un tracte totalment familiar.
Els menjars són elaborats amb productes naturals propis de la casa, així podem gaudir d’un bon plat d’escudella, patés de la casa, melmelades, licors, embotits i d’altres.
La zona disposa també d’una àmplia oferta d’activitats, per totes les edats i de tot tipus, com per exemple: senderisme, equitació, ski, esports d’aventura, visites al Parc Nacional d’Aigüestortes, la ruta del romànic … i segons la temporada es poden recollir bolets.

Porta dedicant-se al Turisme Rural més de vuit anys. El seu entorn és d’una gran bellesa paisatgística on la pagesia continua essent la principal font de treball de la casa.

NIRC:

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Dades de contacte:

Casos - Lleida

ppalomes@yahoo.es

606100365