• AnoiaAnoia
  • MasoveriaMasoveria
  • 66 persones
  • 11 espigues

CASA MESTRES – LA PALLISSA

A Casa Mestres som una família d’agricultors de 600 anys d’història a Vilamajor, un dels cinc nuclis urbans del municipi de Pujalt (Anoia, Barcelona). Els allotjaments de Casa Mestres eren originàriament una pallissa, anterior al 1850, i una petita granja de conills annexa, situats a les afores de Vilamajor, i a partir dels quals es construi la nova casa pairal de la familia. Nosaltres hem rehabilitat els dos locals donant a lloc als dos apartaments rurals que hereten el seu nom: La Pallissa i el Coniller. Disposen de tot lo necessàri per disfrutar d’una estancia cautivadora. L’explotació agrícola de la família es dedica al cultiu de cereals de secà i recentment s’ha recuperat a la zona i cultivem una varietat de cigró autòctona: el Cigronet de l’Alta Anoia. També cuidem una granja de cria i engreix de perdius i vaques alletants.
La Pallissa disposa de menjador amb llar de foc, terrassa exterior i cuina totalment equipada amb forn, microones i rentavaixelles. També disposa de 2 habitacions dobles amb bany adaptat i 1 habitació individual amb bany fora. Tots els banys són complerts. Els exteriors i tot l’allotjament són completament accessibles per a persones amb movilitat reduida.

NIRC: PCC-000929

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

A Casa Mestres som una família d'agricultors de 600 anys d'història a Vilamajor, un dels cinc nuclis urbans del municipi de Pujalt (Anoia, Barcelona).

Dades de contacte:

, , , , Anoia, .

info@casamestres.com

699747271

Més informació