• Alta RibagorçaAlta Ribagorça
  • Casa de poble independentCasa de poble independent
  • 1010 persones

CASA QUINTANA

Llesp és un petit poble de la comarca de l’Alta Ribagorça  que es troba situada al Nord de la província de Lleida, al bell mig dels Pirineus i molt a prop de la Vall d’Aran.L’Alta Ribagorça sempre et sorprendrà: a la primavera, els rius baixen sorollosos, els prats i els arbres verdegen i les flors posen les notes color, a l’estiu els dies solejats t’acompanyen pels infinits camins i a la nit, les falles baixen per la muntanya dibuixant serps de foc, a la tardor, els matisos de colors del paisatge no et deixaran indiferent i a l’hivern la blanca neu et lliscarà per la vall … no t’ho pots perdre, que no t’ho expliquen VINE A GAUDIR  amb nosaltres, vine als nostres allotjaments de turisme rural  Quintana, l’Era, el Paller  o al Tribolet.

Tot i ser una comarca petita hi ha moltes raons per venir: Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, esglésies romàniques, patrimoni de la humanitat de la Vall de Boí, esquí a Boí-Taüll, rutes gastronòmiques…. prats, boscos, estanys, rius, pobles….i deixar infinitats de racons per repetir!!!!!

En els nostres acollidors establiments rurals independents, completament equipats, trobareu una bona proposta per passar els vostres dies de vacances.
Disposem dels següents allotjaments:

Quintana ( de 8 a 12 persones)

l’Era ( de 2 a 6 persones)

el Paller ( 6 persones)
El Tribolet (4 persones)

Segur que seran ideals per al teu grup, ja vinguis en família o amb els amics, per passar un cap de setmana o més dies.

Compromesos amb el turisme sostenible?:

Si

Accions de sostenibilitat:

Aliments de producció ecològica / Ús d’aliments de producció ecològica, Ús de productes de neteja ecològics, Gestió i tractament de residus sostenible, Recuperació i manteniment de tradicions locals, Tractament respectuós dels animals, Ús de sistemes d’eficiència energètica

NIRC: PL0012

Activitats a l'entorn

Activitats organitzades

Nen a la nostra granja

Un dia a pagès entre vaques i vedells de casa Quintana

Els prats d,herba, els murs de pedra entre un i altre, aquest trencaclosques paissatgístic de prats ,uns més grans i altres de més petits, són el senyal que us trobeu en terra de pagès. Els establiments de casa Quintana us obren les portes perquè pugueu conèixer el funcionament de la nostra granja de vaques brunes. Tots els més petits tenen clar quan els preguntes com fa la vaca, tots saben que fa muuuu..aquí podran viure i sentir com fan muuuu de veritat! Així doncs, els vostres nens i nenes es convertiran en grangers per un dia. En familia, veureu com les vaques i els vedells pasturen pels prats a Llesp i ,a la nostra granja, podreu donar-los-hi menjar. També us explicarem que som ecològics, què mengen i com cuidem les nostres vaques el dia a dia. Us convidem a participar de la nostra vida, per conèixer la vostra i enriquir-nos plegats.

Temàtica de la experiència:

Activitats d'agricultura o ramaderia

Públics adreçats:

Families

Disponible to l'any?

Si

Temporades d'obertura. Tram 1:

Temàtica de la experiència:

Públics adreçats:

Disponible to l'any?

Si

Temporades d'obertura. Tram 1:

Informació sobre el propietari

A casa Quintana som 100% rural, el turisme rural i la pagesia van de la ma.

Continuant les passes dels nostres avantpassats, apostem pel futur de la vida al camp i us oferim la possibilitat de visitar-nos i apropar-vos al nostre món, a través dels nostres allotjaments de la família de Quintana.

A la nostra família som Isabel, Albert, Paula i Guillem. Jo, Isabel, seré la vostra amfitriona i estaré sempre a punt per assessorar-vos i facilitar-vos l’estança. Albert, el meu marit, s’ocupa del centenar de caps de bestiar que tenim a la granja de vaques brunes. Està força ocupat, però sempre treu un momentet perquè el puguem anar a veure a la granja i que ens expliqui coses del ramat. Ja només falten la Paula i el Guillem, que igual no els veieu gaire per la vergonyeta, però sempre acaben compartint algun joguet o algun joc a la terrassa, amb la mainada que ens visita.

Dades de contacte:

Isabel Briones

C/ Sant Antoni [Casa Quintana], 5, Llesp, 25526, Alta Ribagorça, Lleida.

eva_cf@hotmail.com

628003596

606335467

Lloc web