• Alt UrgellAlt Urgell
  • MasoveriaMasoveria
  • 1010 persones
  • 33 espigues

Cases Artigues

Cases Artigues son unes fantàstiques cases rurals situades a l’entrada del Parc natural dels Pirineus, al poble d’Os de Civís i molt a prop del Principat d’Andorra. Les nostres cases es troben envoltades d’una barreja d’encant rústic i de naturalesa que proporcionarà plenitud, tranquil·litat i privacitat lluny del bullici de la ciutat.

La nostra ubicació proporciona a qui ens visita una situació privilegiada entre dos països, i no només per la historia si no per totes les possibilitats de les quals podran gaudir: gastronomia, cultura, senderisme, BTT, hípica i altres per la nostra zona i a molts pocs kilòmetres de tot el que poden oferir tant el Principat d’Andorra com a l’Alt Urgell.

Ens caracteritzem pel nostre contacte proper amb els qui ens visiten proporcionant-los el millor confort possible.

Cases Artigues son unes fantàstiques cases rurals situades a l’entrada del Parc natural dels Pirineus, al poble d’Os de Civís molt a prop del Principat d’Andorra. Les nostres cases es troben envoltades d’una barreja d’encant rústic i de naturalesa que proporcionarà tranquil·litat lluny del bullici de la ciutat. La nostra ubicació proporciona a qui ens visita una situació privilegiada entre dos països, i no només per la historia si no per totes les possibilitats de les quals podran gaudir i a molts pocs kilòmetres, de tot el que poden oferir tant Andorra com a l’Alt Urgell. Ens caracteritzem pel nostre contacte proper amb els qui ens visiten proporcionant-los el millor confort possible.

NIRC: PL000219 i PL000220

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Prepareu les botes de muntanya i veniu a descobrir el nostre indret, de ben segur serà una bona estada. No hi ha res mes reconfortant que passejar per la muntanya i desconnectar de la rutina diària. Per aquest motiu a Cases Artigues em creat un entorn acollidor per a que la vostra estada sigui inoblidable i torneu a la rutina amb les piles carregades i un record magnífic d’aquesta experiència. Les nostres cases es troben envoltades d’una barreja d’encant rústic i de la naturalesa que proporcionarà plenitud, tranquil·litat i privacitat lluny del bullici de la ciutat. El nostre en clau afavoreix a qui ens visiti d’una situació privilegiada entre dos països i no només per la historia i la tranquil·litat que si respira, si no per tot el sortit de possibilitats de les quals podran gaudir.

Dades de contacte:

---- ----

----, 1111, ----, 1111, Alt Urgell, Barcelona.

casesartigues@hotmail.com

973298819 o 633494384 o 00376334942

Més informació