• SolsonèsSolsonès
  • MasoveriaMasoveria
  • 66 persones
  • 33 espigues

EL CALL D’ODÈN – III

El Call d’Odèn és una masia del segle XIII situada a 1350 m d’altitud, envoltada de boscos i prats. La activitat principal és la cria de vaques de raça pirenaica.El Call consta de 3 allotjaments. Dos d’ells es poden comunicar. S’accepten animals.Cada allotjament disposa:2 habitacions ( 1 doble i una triple)1 banysaleta amb llar de focmenjadorcuinacalefaccióbarbacoaEls espais comuns dels 3 allotjamnets són:PiscinaJardíParc infantilBotiga a la casa del CallSala de jocs amb ping- pong i futbolinSala amb rentadora i planxaSala per a grups gransLlocs interès:20 km estació esquí alpí Port del Comte30 km estació esquí nordic Tuixen- La Vansa23 km camp de golf Ribera salada20 km Pantà Llosa del Cavall7 Km hi ha 2 restaurants7 km hípicaSala de reunions per a grups grans per poder estar tots junts a l’hora de menjar i fer activitats.Per consultar preus i fotos:www.elcall.orgwww.elcall.cat

NIRC: PL-00239

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

La familia Call porta vivint a la casa des del segle XV i 6 segles mes tard som el Pep Call i la Teresa Prat amb els nostres 2 fills, Marcel i Joan, qui seguim la nissaga i des de fa 25 anys donem servei a la comarca i a Catalunya oferint les nostres cases de Tursime Rural al Pirineu Català.

La casa antiga s'anomena així des que en Joan de la Call, mercader de Solsona, a primers del segle XV va reanomenar la casa; fins llavors es deia Can Cabrit, refenciada ja en documents antics des del segle XIII.
En Joan Call es va casar amb Elisabet So.

Dades de contacte:

, , , , Solsonès, .

call@elcall.org

689477590

Més informació