• Alt UrgellAlt Urgell
  • Casa de poble completaCasa de poble completa
  • 55 persones
  • 22 espigues

ERA DE CAL TOMAS – EL GAIAL

L’Era de Cal Tomàs, situada al poble d’Arfa, província de Lleida, a 700 metres d’altitud, al costat del riu Segre, a 3 km de La Seu d’Urgell, a 12 km del Principat d’Andorra, a 45 km de Sort, a 45 km de Puigcerdà i a 50 km de Ponts.Consta de tres apartaments rurals independents i de diverses sales, resultants de les reformes efectuades als pallers, quadres i coberts que hi havia, tot a base de pedra, llosa i fusta, una era enllosada i un magnífic jardí. Ideal per a famílies amb nens, lluny dels perills de les ciutats i a prop de gran quantitat d’activitats per poder realitzar amb tota la família. Els tres apartaments, consten de cuina-menjador, terrassa, lavabo, tres habitacions i bany complet. Tenen una capacitat de cinc o sis persones cadascun, amb una superfície d’uns 80/100 m2 (depenent de l’apartament) i amb unes magnífiques vistes.Cada apartament està totalment equipat amb rentadora, rentaplats, televisió per satèl·lit, microones, forn, frigorífic, planxa, dutxa d’hidromassatge, connexió a Internet, calefacció central i mobiliari d’alta qualitat i confort.El jardí i l’era tenen una superfície d’uns 600m2 amb un petit estany, barbacoa, pèrgola coberta, zona de descans amb bancs, zona de gespa, solàrium i aparcament per a vehicles.

NIRC: PL-000516

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Era de Cal Tomàs esta situada a Arfa a 700 metres d'altitud, aprop de La Seu d'Urgell a la comarca catalana de L'Alt Urgell.

L'Alt Urgell és la segona comarca més gran de Catalunya i una de les menys poblades. Tot i que tan sols té 19 municipis està form

Dades de contacte:

, , , , Alt Urgell, .

info@eradecaltomas.com

616959020

Més informació