• UrgellUrgell
  • MasoveriaMasoveria
  • 1515 persones
  • 33 espigues

LA TORRE DEL CODINA

«Natura, història i sostenibilitat» Casa de turisme rural situada a cavall de les comarques de l’Urgell i la Segarra, al terme del Talladell, municipi de Tàrrega (3,5 km.)Un indret excepcional per descobrir, conèixer la natura, contemplar l’arquitectura i sentir el passat.La casa del segle XVII ha estat curosament rehabilitada i equipada amb tots el serveis.La casa produeix l’energia eòlica, tèrmica, fotovoltaica i biomassa, que li permet auto-abastir-se en un 90% d’energies netes i renovables.Es troba situada al bell mig d’una finca de cultiu ecològic, a una altitud de 480 m. i en un entorn natural i paisatgístic privilegiat.

NIRC: PL-000734

Activitats a l'entorn

Activitats organitzades

Senderisme i cicloturisme

La Torre del Codina és una casa ideal per a la pràctica del senderisme i cicloturisme amb un gran nombre de rutes possible en el seu entorn, des de les més senzilles fins les més completes. Consulteu el nsotre manual:

Temàtica de la experiència:

Públics adreçats:

Disponible to l'any?

Array

Temporades d'obertura. Tram 1:

El Parc de Sant Eloi

El Parc de Sant Eloi és un espai públic, únic a les nostres comarques. L’Associació del Amics de l’Arbre manté amb cura i sensibilitat el parc. L’ermita romànica del segle XIII ha estat exquisitament rehabilitada i exposa la imatge original del Sant de Llemotges. El parc és testimoni de la voluntat d’una ciutat per repoblar de vegetació un turó erm i sec. La mostra del patrimoni rural de la pedra seca, n’ha fet del parc d’un autèntic museu. Descobreix-lo !

Temàtica de la experiència:

Públics adreçats:

Disponible to l'any?

Array

Temporades d'obertura. Tram 1:

Informació sobre el propietari

Som gent enamorada del paisatge, de la natura i del patrimoni rural de La Segarra i de l'Urgell, Volem compartir aquest tresor desconegut, amb les persones que vulguin conèixer-lo i estimar-lo.

Dades de contacte:

, , , , Urgell, .

jauram57@gmail.com

629770876

Més informació