• MoianèsMoianès
  • MasoveriaMasoveria
  • 1515 persones
  • 33 espigues

MAGADINS NOU

Característiques

Allotjament independent amb una capacitat per a 15 persones. Disposa d’una sala amb TV i equip de música, menjador, cuina amb llar de foc. Tres dormitoris triples, tres dormitoris dobles, tres banys complerts i un bany adaptat per a persones amb discapacitat. L’allotjament està totament equipat amb calefacció, rentaplats, forn, microones, rentadora i congelador.

Disposa d’una zona de barbacoa, amb un ampli jardí preparat per poder realitzar tot tipus d’àpats a l’exterior. Disposa d’una esplèndida piscina climatitzada amb coberta mòbil, un jacuzzi i vestuaris adaptats per a persones amb discapacitat. Al voltant de la piscina trobem una àmplia zona enjardinada.

L’allotjament també disposa d’ una sala polivalent per a realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment i una sala de jocs amb ping-pong.

L’entorn natural convida  al descans, a gaudir d’ activitats a l’aire lliure (senderisme, cavalls, bike) o a la decoberta de la comarca del Moianès on es poden visitar entre d’altres,  les Coves del Toll, la Casa-Museu de Rafael Casanova o el Monestir de Sta Mª de l’Estany.

NIRC: -----
Masia Magadins Nou

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Una familia amb una considerable trajectòria en el món del turisme rural. La masia va ser construïda als voltans de l'any 1870, i restaurada amb molta cura l'any 2000 per poder oferir una agradable estada a tots els seus clients.

Dades de contacte:

Noemí Gil

Carretera C-59 Km43, 0, Moià, 08180, Moianès, Barcelona.

info@masiamagadinsnou.com

618377902

Més informació