• SolsonèsSolsonès
  • MasoveriaMasoveria
  • 1212 persones
  • 33 espigues

MASIA ROVIRA

Masia de lloguer íntegre amb cuina equipada.  Estem rodejats de rouredes, boscos de pins i camps de conreu. Tenim 3 habitacions de matrimoni, 1 familiar per a tres i 1 suite per a tres, totes àmplies i amb bany. Sala d’estar. Sala amb llar de foc. Porxo amb taula i zona chillout. Barbacoa. Menjador. Cuina ben equipada per cuinar per a grups. Piscina (de 5x12m. amb hidròlisi salina) en zona vallada. . Informació comarcal i d’activitats, mapes i material per a senderistes i cicloturistes, també amb taller-garatge per les bicis. Fem una gestió sostenible i hem implantat un certificat de responsabilitat empresarial “Gestió Rural Sostenible”. I el “Biosphere Committed”

Compromesos amb el turisme sostenible?:

Si

Accions de sostenibilitat:

Ús d’energies renovables, Ús i gestió sostenible de l’aigua, Gestió i tractament de residus sostenible

Acció de Sostenibilitat 1: Plaques fotovoltaiques. Detectors de moviment en tot l'enllumenat dels espais comuns. Il·luminació amb leds. Assecadors de cabell de baix consum. Electrodomèstics amb etiquetatge eficient. Calefacció i ACS amb biomassa de boscos propers

Acció de Sostenibilitat 2: Recollida de pluvials i enjardinament sostenible. Estalviadors d'aigua a les aixetes. Estalviadors a totes les aixetes. Correcta depuració amb fossa autoritzada.

Acció de Sostenibilitat 3: Minimitzem dels residus, fent servir envasos retornables i compra a dojo. Tenim compostador per als vegetals i gallines, classifiquem la resta de residus que portem al lloc de recollida.

NIRC: PCC 000831-79
Des de la piscina

Activitats a l'entorn

Informació sobre el propietari

Som en Jordi i la Pilar i us oferim la Masia Rovira. És una casa àmplia i confortable, en un entorn tranquil i envoltat de natura. Podem llogar-vos des d'1 habitació a tota la casa. Fem els àpats amb productes de qualitat i proximitat i del nostre hort ecològic, segons temporada. Vam iniciar-nos en el turisme rural l'any 1991 amb El Paller de can Viladomat, la primera Masia de Turisme Rural del Solsonès.

Dades de contacte:

Maria Pilar Bielsa Martín

La Rovira de St. Climenç, 0, Pinell de Solsonès, 25086, Solsonès, Lleida.

info@masiarovira.cat

625551872

973299026

Més informació