• Alta RibagorçaAlta Ribagorça
  • Casa de poble independentCasa de poble independent
  • 1515 persones

PORTAL DEL ROMÀNIC _Era, Paller i Tribolet_

En una ubicació privilegiada, amb la sensació d’estar allunyats  del mon, a l’inici de la Vall de Boí, en el petit poble de Llesp, envoltats de cims, llacs i paratges meravellososes troben els allotjaments de la família de Quintana. Així doncs, si us decidiu a visitar-nos, estareu a pocs quilòmetres del Parc Nacional d’Aigüestortes, a un pas de les esglésies romàniques de la Vall de Boí, de les pistes d’esquí Boí-Taüll, molt a prop de la Vall d’Aran, de la vall de Benasc, de la vall Fosca …

En els nostres  acollidors establiments rurals independents, completament equipats, trobareu una bona proposta per passar els vostres dies de vacances.

Disposem  dels següents allotjaments:

l’Era ( de 2 a 6 persones)

el Paller ( 6 persones)

El Tribolet  (4 persones)

Quintana ( de 8 a 12 persones)

Segur que seran ideals per al teu grup, ja vinguis en família o amb els amics, per passar un cap de setmana o més dies.

Tot i ser una comarca petita hi ha moltes raons per venir: Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, esglésies romàniques, patrimoni de la humanitat de la Vall de Boí, esquí a Boí-Taüll, rutes gastronòmiques…. prats, boscos, estanys, rius, pobles….i deixar infinitats de racons per repetir!!!!!

Compromesos amb el turisme sostenible?:

Si

Accions de sostenibilitat:

Aliments de producció ecològica / Ús d’aliments de producció ecològica, Ús de productes de neteja ecològics, Ús de sistemes d’eficiència energètica, Tractament respectuós dels animals, Gestió i tractament de residus sostenible, Ús de productes de proximitat

NIRC: PL00634-PL00635-PL00636

Activitats a l'entorn

Activitats organitzades

Nen a la nostra granja

Un dia a pagès entre vaques i vedells de casa Quintana

Els prats d,herba, els murs de pedra entre un i altre, aquest trencaclosques paissatgístic de prats ,uns més grans i altres de més petits, són el senyal que us trobeu en terra de pagès. Els establiments de casa Quintana us obren les portes perquè pugueu conèixer el funcionament de la nostra granja de vaques brunes. Tots els més petits tenen clar quan els preguntes com fa la vaca, tots saben que fa muuuu..aquí podran viure i sentir com fan muuuu de veritat! Així doncs, els vostres nens i nenes es convertiran en grangers per un dia. En familia, veureu com les vaques i els vedells pasturen pels prats a Llesp i ,a la nostra granja, podreu donar-los-hi menjar. També us explicarem que som ecològics, què mengen i com cuidem les nostres vaques el dia a dia. Us convidem a participar de la nostra vida, per conèixer la vostra i enriquir-nos plegats.

Temàtica de la experiència:

Públics adreçats:

Disponible to l'any?

Si

Temporades d'obertura. Tram 1:

Informació sobre el propietari

A casa Quintana som 100% rural, el turisme rural i la pagesia van de la ma.

Continuant les passes dels nostres avantpassats, apostem pel futur de la vida al camp i us oferim la possibilitat de visitar-nos i apropar-vos al nostre món, a través dels nostres allotjaments de la família de Quintana.

A la nostra família som Isabel, Albert, Paula i Guillem. Jo, Isabel, seré la vostra amfitriona i estaré sempre a punt per assessorar-vos i facilitar-vos l’estança. Albert, el meu marit, s’ocupa del centenar de caps de bestiar que tenim a la granja de vaques brunes. Està força ocupat, però sempre treu un momentet perquè el puguem anar a veure a la granja i que ens expliqui coses del ramat. Ja només falten la Paula i el Guillem, que igual no els veieu gaire per la vergonyeta, però sempre acaben compartint algun joguet o algun joc a la terrassa, amb la mainada que ens visita.

Dades de contacte:

Isabel Briones

Carrer de Sant Antoni 5 (casa Quintana), 5, Llesp, 25526, Alta Ribagorça, Lleida.

eva_cf@hotmail.com

628003596

606335467

Lloc web