Camins de Flors

Gaudeix de la Primavera passejant per Camins de Flors

 

L’arribada de la primavera marca l’inici de la floració del fruiters, els conreus i les flors silvestres que omplen prats i boscos. Cirerers, presseguers, ametllers… guarneixen els “Camins de Flors” de blanc i rosa intens per tot el territori. Nombroses rutes queden plenes d’arbres fruiters en flor que pots recórrer ja sigui caminant o en bicicleta.

Aquest cop us proposem visitar les Garrigues, on val la pena perdre’s entre camps d’ametllers i deixar-se emportar per la flaire de les flors. Us proposem una ruta que va des d’Arbeca fins la Floresta. Un recorregut de poc més de 4km on us recomanem aparcar el cotxe i endinsar-vos a peu pels terrenys i veure de ben a prop les flors blanques i rosades dels arbres. Tampoc podem oblidar els camps d’ametllers de la Floresta o els de l’Albi.

Una altra opció per aprofitar aquesta època de l’any a la comarca és la que ofereix Olea Soul amb el seu turisme gastronòmic. S’organitzen diverses activitats per aprofitar al màxim l’experiència entre els ametllers. Els visitants passegen entre els arbres florits i poden esmorzar enmig dels camps.

Us convidem a emprendre alguna de les rutes i gaudir d’aquest espectacle de colors que ofereix la primavera!

You must be logged in to post a comment.