El tren dels Llacs, un recorregut històric entre llacs i muntanyes

Tren dels llacs

El tren dels Llacs travessa la Noguera i el Pallars Jussà fins arribar a la Pobla de Segur. Fotografia de Jordi Però Enajume. Imatge cedida pel Consell Comarcal del Pallars Jussà

 

Ja queda menys per la primavera i en el territori Epiremed podràs gaudir d’aquesta estació fent una excursió amb el Tren dels Llacs, un tren històric que circula entre muntanyes, travessant ponts, túnels i espectaculars congostos. Aquest singular tren transporta els seus viatgers al bell mig de la natura del Prepirineu sense baixar del vagó, des de la Plana de Lleida fins la Pobla de Segur.

Aquest màgic recorregut transcorre per la línia fèrria de Lleida-Balaguer, tot seguint la riba del riu Segre des de Lleida. Una vegada deixa enrere el Segre, continua vorejant la conca del riu Noguera Pallaresa que permet als usuaris observar els majestuosos embassaments i serralades emblemàtiques com el Montsec, per acabar el recorregut a La Pobla de Segur.

El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts, durant 89 quilòmetres d’un trajecte que dura unes dues hores aproximadament. A més, ofereix dues opcions de ferrocarril per fer aquest viatge, a través del Tren Històric o bé amb el Tren Panoràmic, durant les setmanes centrals de l’estiu, on els passatgers gaudiran de les millors vistes del territori i de moltes oportunitats de captar amb la càmara racons espectaculars.

A partir de l’abril podràs gaudir d’aquest meravellós viatge, anota-ho a l’agenda i no t’ho perdis!

No et perdis cap novetat!

TOP