Explora el territori Epiremed des de les alçades! 

 

Sobrevola en globus l’Espai Natural Protegit de la Serra del Montsec (La Noguera), rodejat de paisatges de gran bellesa i profunds contrastos, com els congostos de Mont-rebei i el de Terradets.

L’Espai natural es conforma en la serra del Montsec, un gran massís del Prepirineu central. El seu límit occidental, que marca la frontera amb l’Aragó, és el riu Noguera Ribagorçana, que al seu pas entre les roques de la serra forma el congost de Mont-rebei. Aquest paratge, amb parets en caiguda vertical de cinc-cents metres sobre el riu, és un dels punts amb més valor paisatgístic del territori.

Creada l’any 1988 en un moment d’inspiració durant una expedició a l’Àfrica, Globus Kon-Tiki ha anat evolucionant i creixent des d’aleshores fins ara. Després d’haver tocat pràcticament totes les modalitats d’esport d’aventura, Globus Kon-Tiki s’ha especialitzat en oferir tot tipus de serveis amb globus aerostàtics.

Amb el seu equip, experimentat i apassionat per l’aeroestació, descobriràs un vol inoblidable travessant un dels indrets més captivadors del territori. 

Link Epiremed: https://epiremed.eu/es/experiencia/globus-kon-tiki/

You must be logged in to post a comment.