Gaudeix de l’hivern en família al territori Epiremed, molt més que esquiar

Port del Compte (Solsonès) baixada en trineu en família.

 

Per tot el territori Epiremed, tant al vessant nord (incloent el Rosselló i la Cerdanya) com al vessant sud, fins al Solsonès, podem gaudir de l’hivern en els meravellosos paratges que ens ofereixen els Pirineus Mediterranis, on la neu ens permet gaudir d’una gran diversitat d’activitats amb tota la família, petits i grans.

En l’esplèndid marc del Parc Natural de l’Alt Pirineu (Pallars Sobirà) trobem l’estació  d’esquí de Port Ainé,  al massís de l’Orri, on els més intrèpids gaudiran del seu Parc lúdic i d’aventura, on descobrireu la pista de tubbing, un parc d’Aventura als Arbres i un circuit Multiaventura per a joves i adults amb Pont Tibetà, Mini Parc d’aventura als arbres i Jardí de Neu.

L’estació d’esquí d’Espot compta amb una situació privilegiada, ja que és l’única situada al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes, al Pallars Sobirà.  Les pistes es caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre, amb unes precioses vistes de muntanyes de més de 3.000 m. L’estació d’esquí d’Espot ofereix un gran ventall de possibilitats per als amants de l’esquí de muntanya com el quilòmetre vertical, ideal per als esportistes més competitius.

Epiremed

En El Port del Comte, estació d’esquí situada al Prepirineu català, a la Vall de Lord (Solsonés), hi podràs descobrir el Kids Park, una àrea pensada per a la  família i sobretot per als més petits, per esbargir-se d’allò més baixant la pista amb Tubby o trineu!!

Aventura’t a gaudir de totes les activitats d’hivern que ofereixen els meravellosos paisatges del territori Epiremed!

No et perdis cap novetat!

TOP