Parc Nacional d’Aigüestortes, una meravella al bell mig de la natura.

 

Descobreix tota la màgia del Pirineu tot caminant per algunes de les seves àrees protegides més rellevants: el Parc Nacional d’Aigüestortes, un dels paisatges més esplèndids del territori Epiremed!

 

Situat al mig de la serralada dels Pirineus (dividit entre les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Vall d’Aran i el Pallars Jussà) és un autèntic paradís per al senderista! Caminant pel parc entraràs en contacte amb l’espectacular vegetació d’alta muntanya i amb la fauna que l’envolta.

Un dels indrets més coneguts i visitats del Parc és l’anomenat  planell d’Aigüestortes, on l’aigua del riu de Sant Nicolau transcorre mansament tot fent meandres entre molleres, prats i pins negres i que es pot recórrer fàcilment gràcies a les passarel·les de fusta que faciliten fins i tot l’accés a persones discapacitades. Els estanys també són un dels principals elements que identifiquen aquest espai natural. Podem destacar alguns indrets com els circs de Colomers i el de Peguera, i les capçaleres de la vall Fosca i la ribera de Caldes de Boí.

No et perdis la natura en estat pur!

Més informació:

Camina per les àrees protegides del Pirineu

You must be logged in to post a comment.