×

FORGOT YOUR DETAILS?

III Edició dels Premis del Turisme Rural Sostenible

El 2019 celebrem la III Edició dels Premis del Turisme Rural i Sostenible i hem ampliat les modalitats de premis per a donar reconeixement a un major nombre d'iniciatives innovadores que incrementen la sostenibilitat dels projectes que impulsen el turisme de les àrees rurals catalanes. Per primera vegada hem incorporat un premi internacional, el premi al Millor conjunt de pràctiques sostenibles en allotjaments rurals europeus.

El proper 30 de maig, a Vilafranca del Penedès, es celebrarà l’acte d’entrega dels premis d’aquesta III Edició a l'Auditori del Vinseum.

Ponents a l'Auditori del Vinseum

Vilafranca del Penedès

Auditori del Vinseum

Vilafranca del Penedès

Claustre del Vinseum

Vilafranca del Penedès

Fent Networking al Claustre del Vinseum

Vilafranca del Penedès

Una iniciativa per impulsar la sostenibilitat en el sector turístic

L’any 2015, des de l'entitat sense ànim de lucre TURALCAT (Confederació del Turisme Rural i l'Agroturisme de Catalunya), vam llançar una nova iniciativa que té per objectiu impulsar la sostenibilitat del turisme a les àrees rurals catalanes. Consisteix en l'organització d’uns premis que atorguin un reconeixement públic a les millors iniciatives que contribueixen a fer avançar el turisme de les àrees rurals catalanes cap a sistemes de gestió i desenvolupament cada vegada més sostenibles, tant des del sector públic com en el sector privat.

L'objectiu principal d'aquests premis és contribuir a fer difusió de les millors iniciatives en el camp de la sostenibilitat per tal d’impulsar el creixement del turisme a les àrees rurals de forma progressivament més sostenible. Entenem la sostenibilitat d’una forma global, no únicament ambiental, sinó també social, econòmica i cultural.

Fes clic a una modalitat

i omple el formulari!

A l'edició anterior...

II Edició dels Premis del Turisme Rural Sostenible. Solsona, 13 d'octubre del 2016.

AMUNT