Qui som?

Catalunyarural.cat és el portal de promoció del productes agroalimentaris catalans que fan venda directa i dels serveis turístics de la Catalunya Rural. Ha estat creat en desembre de 2017 i progressivament anirà incorporant nous continguts i serveis per posar a l’abast de tots els ciutadans una àmplia informació dels productes i serveis que ofereixen les àrees rurals catalanes.

Aquest portal ha estat finançat amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat d’impulsar i promocionar la venda de proximitat dels productors catalans. La Venda de Proximitat està regulada a Catalunya pel Decret 24/2013, de 8 de gener, sobre l’acreditació de la venda de proximitat de productes agroalimentaris. Es regulen dues modalitats de Venda de Proximitat: la Venda Directa (del productor al consumidor) o la Venda en Circuit Curt (amb un únic intermediari entre el productor i el consumidor).

 

Els continguts i l’estructura del portal han estat dissenyats i gestionats per TURALCAT (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya), una entitat sense ànim de lucre creada el maig de 2006, que treballa amb el doble objectiu d’impulsar el turisme a la  Catalunya Rural   i  de contribuir a garantir un desenvolupament sostenible per al medi rural català.

Aquest portal està destinat a facilitar informació i promocionar tots els atractius de les àrees rurals catalanes, amb un lloc preeminent per a les empreses de productes agroalimentaris de Catalunya que facin venda directa dels seus productes i també per al conjunt de serveis turístics de cada territori rural.

Els continguts inclosos en aquest portal (fitxes de productes i serveis) els proporcionen directament les empreses que participen en el projecte “Fem Xarxa a la Catalunya Rural”, impulsat per Turalcat. Cada una d’elles es fa responsable de la correcció del contingut.

La nostra missió

 

Els nostres valors

 

Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres:
 Amb el suport de: