Els nostres valors

 

Tots els que formem part d’aquest projecte compartim uns valors que volen contribuir a la sostenibilitat i prosperitat del medi rural català.

 

[columns] [span6]

Sostenibilitat

Entenem la sostenibilitat des d’una perspectiva integral: ambiental, econòmica i social. Tots els productes i serveis que trobaràs en aquest portal compleixen escrupolosament la normativa ambiental. Però van més enllà perquè la seva activitat permet mantenir endreçat el paisatge rural i els pobles i les masies habitats i ben vius.

Hi podràs trobar també un bon nombre de productes ecològics i d’allotjaments amb ecolàbels.

Responsables amb l’entorn!

[/span6][span6]

Experiències de qualitat

Tant els allotjaments rurals com els productes que trobaràs en aquest portal tenen la qualitat de la producció artesanal, familiar o a petita escala.

Els productors posen tota la seva il·lusió en oferir-te un productes de qualitat i a bon preu.

En tots els punts de venda directa, allotjaments o agrobotigues et garanteixen un tracte personalitzat i la connexió amb el medi rural real

Una experiència única!

[/span6][/columns]

 

 

[columns] [span6]

Autenticitat

Gaudeix dels productes agroalimentaris fets a Catalunya i venuts directament pel productor o a través de 1 únic intermediari (agrobotiga, allotjament rural o establiment similar).

Tots els allotjaments rurals que trobaràs en aquest portal compleixen la rigorosa normativa de turisme rural catalana que et garanteix cases antigues (com a mínim anteriors al 1950) i rehabilitades seguint les característiques de l’arquitectura tradicional local.

Productes únics i singulars!

[/span6][span6]

Una proposta solidària

Totes les ofertes d’allotjaments rural i productes agroalimentaris que trobaràs en aquest portal són les propostes de microempreses i emprenedors rurals que contribueixen a dinamitzar i mantenir viva la Catalunya Rural.

Fem créixer la Catalunya Rural!

[/span6][/columns]