Visitar el territori Epiremed és imprescindible. Descobreix perquè!

Hi ha 7 raons que fan imprescindible visitar els territoris del projecte Epiremed (Pirineus Mediterranis)

 

Tot el territori Epiremed, tant la vessant sud (Lleida i Girona) com la nord (Rosselló) ens permeten gaudir d’uns paisatges d’una bellesa excepcional que ens obsequien amb una gran biodiversitat, amb més de 600 espècies de flora i fauna d’indubtable valor ecològic, en un entorn geològic del tot singular i que compta amb unes empreses de serveis turístics fermament compromèses amb la sostenibilitat en totes les seves dimensions, mediambiental, social i econòmica.

Diferents generacions i llinatges han deixat la seva petjada en el territori, creant així un sostrat de cultures, arts i tradicions, sovint mil·lenàries, que han depositat un ric substrat de patrimoni material i immaterial que explica el passat i projecta el futur.

Un dels llegats més destacats és la gastronomia. Si la cuina és el paisatge a la cassola, no podeu desaprofitar l’extraordinari viatge gastronòmic i enològic que us ofereix el territori de l’Epiremed.

Tampoc et pots perdre totes les activitats que t’ofereixen aquestes comarques. Des del senderisme a l’esqui, passant per la bicicleta, la vela o el submarinisme, llarga es la llista d’esports així com espais de termalisme que hi trobareu.

Trobaràs més informació sobre aquestes raons i unes quantes més a:

https://epiremed.eu/07-raons/

 

Vine i gaudeix de tot el que t’ofereix el projecte Epiremed!

You must be logged in to post a comment.